Chris, wat er ook is!

Training Aandachtsfuctionaris Veiligheid

Seksueel misbruik, -geweld of -mishandeling kunnen helaas nooit voor 100% voorkomen worden, maar een geloofsgemeenschap moet alles in het werk stellen om te zorgen, dat de kans erop zo klein mogelijk is. Daarom is het van belang dat een geloofsgemeenschap beleid maakt dat daarop is gericht. Naast het maken van beleid is het van groot belang om met elkaar te zorgen dat er blijvende aandacht  voor seksueel misbruik in gezinnen is.  

In de komende jaren gaat Chris, in opdracht van de gemeente Rotterdam, de training geven voor Aandacht Functionaris Veiligheid. Deze training heeft de naam: Bouwen aan een veilige geloofsgemeenschap. Deze training is kosteloos te volgen voor alle geloofsgemeenschappen in Rotterdam Rijnmond. 

Chris beveelt elke geloofsgemeenschap aan een AandachtsFunctionaris Veiligheid (AFV) in te stellen. Een AFV is er voor de hele geloofsgemeenschap. De AFV is degene die in de geloofsgemeenschap de vraagbaak, de aandachtvrager en de verantwoordelijke voor het uitvoeren van het veiligheidsbeleid.

Heeft u vragen of heeft u interesse in de training, maar is uw locatie buiten Rotterdam-Rijnmond: Neem dan contact op met planning@chrisvoorkom.

Waar: Online en locatie omgeving Rotterdam
Data:
Training 1: 10-11 ; 24-11; 8-12  (locatie Koetshuis Provincialeweg 70 in Dordrecht)
Training 2: 23-11; 7-12; 18-1(online)
 
Training 3: 7 maart; 21 maart en 4 april 2022
Online Training 4: 8 maart; 23 maart en 6 april 2022
 
25 april 2022 Deskundigheidsbevordering – Signalen: Welke klachten hebben misbruikslachtoffers?
 
 

    Aanmelden   

 

 

0

Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...