Webinar voor kampleiders

Kamp is de plek waar jongeren delen waar ze mee worstelen: vriendschap, seksualiteit, geloof, ouders, zelfbeschadiging, depressie e.d.

Maar hoe vertel je eigenlijk dat je somber bent, mishandeld wordt, of gedachten hebt aan zelfdoding? Veel tieners hebben geen idee hoe ze deze dingen ter spraken moeten brengen. Daarin heb je als kampleider een belangrijke rol. Want zodra jij een vraag stelt of een opening geeft helpt het hen om te vertellen. Maar hoe creëer je een opening of hoe vraag je een jongere naar zijn of mentale welzijn? En hoe reageer en handel je als het niet goed gaat met een jongere?

Wij kunnen ons voorstellen dat dit vragen zijn waar jij mee worstelt. Daarom organiseren we een gratis webinar. Waarin kampleiders vanuit de ervaring op de Chris chat en op kampen toegerust worden in hun taak. Heb je een specifieke vraag? stuur een mail naar jeugdpastoraat@chris.nl. Tijdens het webinar worden de ingezonden vragen behandeld en is er mogelijkheid om live vragen te stellen.

Meld je aan en laat je toerusten tijdens het gratis webinar. Bereid je voor om klaar te staan voor jongeren zodat je goed voor hen kan zorgen.

Datum: 18 april
Tijd: 20.00 – 21.00 

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)

0

Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *