Wordt vrijwilliger bij het programma LEV!

Op woensdag 26 januari (2022) vindt er weer een co-trainersdag plaats, een speciale dag voor geïnteresseerden en huidige co-trainers. Je komt alles te weten over het weerbaarheidsprogramma LEV! ontvangt meer informatie over hoe je co-trainer kunt worden. Heb je een hart voor jongeren en wil je werken bij Chris? We zijn hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor LEV! Kom geheel vrijblijvend naar de co-trainersdag!

LEV!
Het weerbaarheidsprogramma LEV! is door Chris ontwikkeld voor scholen en kerken. Het woord LEV staat voor twee dingen. Allereerst is het de Hebreeuwse term voor ‘hart’. Het doel van LEV! is om jongeren te leren zorgvuldig met hun hart om te gaan. Het hart staat in feite voor je hele ‘zijn’, je hele wezen. We vinden het belangrijk dat jongeren worden aangemoedigd goede keuzes te maken. Daarnaast betekent LEV in gewoon Nederlands: lef, moed. Kiezen voor een gezonde, verantwoorde en opbouwende leefstijl vraagt moed. De uiteindelijke vraag die LEV! aan jongeren voorlegt, is of zij het lef hebben een eigen keuze te maken voor wat gezond en verantwoord is.

Co-trainer
Een co-trainer staat naast een geprofessionaliseerde trainer en ondersteund deze daar waar nodig is. De trainer en co-trainer staan samen voor de groep. Van een co-trainer wordt verwacht dat hij mede zorg draagt voor het goed verlopen van het weerbaarheidsprogramma LEV!. Daarnaast dat hij/zij de jongeren observeert en met hen gesprekjes voert.

Tijd: 14.00-21.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)
Kosten: Deelname aan de trainersdag is gratis.
Locatie: Dordrecht

Wil je je voor de co-trainersdag aanmelden of wil je meer informatie? Stuur een mail naar cursus@chris.nl.

40

Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *