Chris, wat er ook is!

Vraag gratis aan: Het interactieve (familie)spel BOND

Voor een leuke tijd met elkaar

Een uniek familiespel voor een leuke tijd met elkaar! Dit is BOND, een spel van Chris. Kom samen uit de sleur en voltooi challenges, speel activiteiten en test je kennis.

Speel iedere week een nieuwe únieke challenge of opdracht. Maak het met elkaar zo bont mogelijk! Vraag nu het unieke familiespel BOND gratis aan. Aangeboden door Chris, wat er ook is.  

Kom met elkaar uit de sleur en heb een leuke tijd met elkaar. Het spel bevat vijf categorieën met iedere week een nieuwe challenge of opdracht. Zo luidt een opdracht bijvoorbeeld ‘De Stiekemerd’. Aan het begin van de week trek je allemaal een briefje met de naam van een gezinslid. Die week verras je diegene stiekem. Aan het eind van de week mag iedereen raden wie zijn/haar stiekemerd is.  

Het spel is geschikt voor alle leeftijden. De opdrachtenkaarten kunnen ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld een jeugdavond. 
Chris heeft hart voor kinderen, jongeren én hun ouders. Met dit spel helpen we jou om verbinding, gezelligheid en quality-time in te plannen met het hele gezin!

Chris is actief in scholen en in kerken, maar heeft ook een anonieme chat waar jongeren terecht kunnen met hun vragen en problemen. Een groot gedeelte van ons werk kunnen we enkel doen dankzij giften. Geeft u bij het aanvragen van dit spel een donatie voor ons werk? Hartelijk dank!

Let op: maximaal een aanvraag per adres

Interactief spel:BOND

Voor een leuke tijd met elkaar Kom met elkaar uit de sleur en heb een leuke tijd met elkaar.
  • Prijs: € 0,00 Aantal:
0

Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...