Materiaal verspreiden

Om het werk van Chris bekend te maken, heeft Chris verschillende materialen ontwikkeld. We stellen je hulp om dit materiaal in jouw omgeving te verspreiden zeer op prijs! Bekijk de materialen en vraag deze aan door een mail te sturen naar info@chris.nl.

Chriscard
De Chriscard is speciaal gemaakt voor kinderen en jongeren, om in contact te komen met Chris.

    

Poster voor kinderen en jongeren (onder)
Deze A3-poster is geschikt om op te hangen op uw school, op uw vereniging of in uw kerk.

Poster vrijwilligers en KTP-cursus (boven)
Chris is altijd op zoek naar nieuwe chatvrijwilligers. Daarnaast willen we graag de Kinder- en tienerpastoraatcursus onder de aandacht brengen bij volwassenen. Deze A3-poster is geschikt om bijvoorbeeld op te hangen in uw kerk.

Flyer Chris
Soms is een poster gelijk wel erg groot om aan iemand mee te geven. Daarom hebben we ook flyers in A5-formaat laten drukken met op elke kant één van de posters. De ene kant kan gebruikt worden voor jonge mensen, de andere kant voor volwassenen.

Poster Jeugdpastoraat
Bij wie kunnen kinderen en jongeren in jouw kerk of jeugdwerk terecht als er iets is? Download de onderstaande A3-poster, hang ‘em op en zet het jeugdpastoraat in jouw omgeving op de kaart!

Wilt je ons helpen om Chris bekend te maken? Stuur een mail naar info@chris.nl met daarin je naam, je adresgegevens, de materialen en hoeveelheden die je wilt bestellen!