Kom in actie

Het werk van Chris is volledig afhankelijk van giften. Wil je actievoeren voor Chris? Dat kan op verschillende manieren. 

Houd een collecte
Vier je binnenkort een jubileum? Maak je deel uit van de diaconie van een kerkelijke gemeente? Of ben je betrokken bij een initiatief waar voor een goed doel gecollecteerd wordt? Denk dan eens aan Chris! Je kunt kiezen uit diverse projecten. Wij kunnen je voorzien van een collectepakket waarmee je de collecte op een gepaste manier aan kunt kondigen. Wil je een collectepakket aanvragen of meer informatie? Stuur ons dan een mailtje of bel naar 078 – 6111 355.

Organiseer een evenement
Een benefietconcert, een rommelmarkt of een marathon… het zijn allemaal activiteiten die wel eens voor Chris zijn georganiseerd. Wil je een evenement organiseren voor Chris en heb je behoefte aan ideeën en/of meer informatie? Stuur ons dan een mailtje of bel naar 078 – 6111 355.

Oude schrijfwaren inzamelen voor Chris
Jouw oude schrijfwaren zijn geld waard! TerraCycle heeft een inzamelingsactie voor pennen. Wil je ook oude schrijfwaren inzamelen voor Chris met bijvoorbeeld uw kerk, school of vereniging? Dat zouden we heel fijn vinden! Een doos met pennen moet minimaal 7.5 kg wegen en per doos moet er een nieuw verzendlabel worden aangevraagd, dit kan via info@chris.nl.

Verzin je eigen actie
Misschien heb je wel een veel beter idee dan de bovenstaande voorbeelden. Neem hiervoor contact met ons op via info@chris.nl. We zien je suggestie(s) graag tegemoet!