Chris, wat er ook is!

Stagiaire Irene organiseert toerustigingsavond over occultisme

Irene van Amersfoort (24) zit in het derde jaar van de HBO theologie opleiding Godsdienst Pastoraal Werk aan de Christelijke Hogeschool Ede. Ze loopt dit jaar stage bij Chris en Voorkom! en gaf twee toerustigingsavonden over het onderwerp occultisme.

“Een aantal avonden in het jaar geven wij toerustingsavonden voor de vrijwilligers op de chat”, zegt Irene. “Dit jaar mocht ik twee avonden verzorgen over het onderwerp occultisme. Ik ben hier met veel enthousiasme en passie mee aan de slag gegaan!”

Irene: “Occultisme is een onderwerp waar ik zelf veel vanaf weet. Ondanks dat ik altijd een vast en zeker geloof heb in de God van de Bijbel, ben ik vanaf de puberteit geïnteresseerd in de occulte wereld. Nu merk ik dat God mij deze interesse ten goede laat gebruiken door anderen te leren en te waarschuwen over occultisme. Het zijn mooie avonden geworden waar we met elkaar over dit onderwerp hebben nagedacht. Ik was blij verast over de openheid van de vrijwilligers die zelf hun eigen verhalen en ervaringen deelden. Wil je hier meer over weten? Dan verwijs ik je graag door naar de website van Chris, waar ik binnenkort mijn eigen verhaal vertel en meer over de avonden zal toelichten”.

Ben (of ken) jij iemand die ook graag zijn of haar stage bij Chris en Voorkom! zou willen lopen? Klik hier voor meer informatie of stuur een mailtje naar: info@chris.nl. We zien uit naar je reactie!

10

Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...