Chris, wat er ook is!

Seksueel misbruik moet stoppen.

Willianne: “Ik ben tot mijn dertiende misbruikt. Ik moest seksuele handelingen doen bij iemand die ik heel goed kende, terwijl ik dat helemaal niet wou”

In de komende jaren gaat Chris de training geven voor Aandacht Functionaris Veiligheid(AFV) in de gemeente Rotterdam Rijnmond. Deze training heeft de naam: Bouwen aan een veilige geloofsgemeenschap. Deze training is kosteloos te volgen voor alle geloofsgemeenschappen in Rotterdam Rijnmond. 

Heeft u vragen of heeft u interesse in de training, maar is uw locatie buiten Rotterdam-Rijnmond: Neem dan contact op met planning@chrisvoorkom. 

Waar: Online en locatie omgeving Rotterdam
Data:Training 1: 10-11 ; 24-11; 8-12  
 

En als je werkzaam bent in het jeugdwerk en hart hebt voor kinderen en tieners ben jij degene die voor hen een veilige plek kan zijn. Wil je hier meer over weten, wat signalen zijn, hoe je het gesprek kan aangaan en verdiepen in de impact ervan? Welkom bij de studie avonden jeugdpastoraat. 

De studie avonden vinden plaats in de week tegen kindermishandeling 15 – 21 november en zijn zowel fysiek als online te volgen.

0

Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...