Chris, wat er ook is!

Online intervisie Jeugdpastoraat

Online intervisie Jeugdpastoraat op 14 september van 20.00 – 21.00 

De vakantie is (bijna) voorbij. Kinderen en jongeren gaan weer naar school. Ook voor kerken start er weer een nieuw seizoen. En dat is voor velen best zoeken, want de maatregelen rondom corona vragen creativiteit om het gemeente leven en jeugdwerk vorm te geven. Want hoe start je na maanden online? Ga je nog deels online, of toch live en hoe dan? En dan zit je misschien ook nog in een team met allemaal verschillende ideeën. En hoe zitten de jongeren er eigenlijk zelf in? Hoe staat het ervoor met de relaties met de jeugd?

Corona heeft nog al een impact op jongeren en relationeel jeugdwerk. En het blijft aanpassen en zoeken naar goede manieren. Worstel jij daar ook mee? Of zit je met een specifieke casus van een kind of jongere in je jeugdwerk? Meld je aan voor de online intervisie jeugdpastoraat. 

Aanmelden online training jeugdpastoraat

Meld je aan voor in de online training die start op 8 maart 2021 Je ontvangt een link naar de online training in je mail.
  • U ontvangt de factuur voor de start van de cursus. Indien het factuur adres afwijkend is van uw eigen adres kunt u het factuur adres hier invullen.
1

Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...