Chris, wat er ook is!

Nieuw!! Online Training Basis Jeugdpastoraat

Zoals u zult ontdekken, of inmiddels al hebt ontdekt, hebben kinderen en jongeren, mensen nodig die hen op weg helpen om op een goede manier door het leven te gaan. Het is dan ook waardevol om samen met anderen te ontdekken hoe je vanuit Bijbelse principes voor deze kinderen en jongeren kunt zorgen.

De Bijbel leert ons dat we de zorg voor kinderen en jongeren serieus moeten nemen, dat we er werk van moeten maken!  Het is ons verlangen dat deze cursus bij zal dragen aan de opbouw van Gods Koninkrijk en dat Hij erdoor geëerd zal worden.

De lessen van de training worden online gegeven. Elke les bestaat uit een onderdeel theorie en een onderdeel waar aan de hand van casussen de vertaalslag wordt gemaakt van de theorie naar de praktijk.

Ter voorbereiding op elke les wordt van u verwacht artikelen uit de reader te lezen en de huiswerkopdracht te maken. 

Thema lessen

  • Kinderen en Tieners
  • Jeugdpastoraat
  • Communicatie met kinderen en tieners
  • De kerk, een veilige plek

Data en tijd

Maandagavond: 8 – 15 – 22 – 29 maart 2021
Van 19.30- 22.00 uur

Kosten

100,- euro per cursis

Aanmelden online training jeugdpastoraat

Meld je aan voor in de online training die start op 8 maart 2021 Je ontvangt een link naar de online training in je mail.
  • U ontvangt de factuur voor de start van de cursus. Indien het factuur adres afwijkend is van uw eigen adres kunt u het factuur adres hier invullen.
0

Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...