Mediawijs naar het voortgezet onderwijs

Groep-acht-ers: er gebeurt in korte tijd zoveel: de musical, kamp, afscheid nemen van klas en school. En dan volgt na de zomer de grote stap naar de middelbare school. Zo’n grote stap gaat gepaard met allerlei andere grote stappen: een nieuwe (elektrische!?) fiets of een smartphone… En wat geef je ze als leraar of als ouder dan nog mee in die laatste anderhalve maand?

We hebben een aantal workshops over mediawijsheid, gericht op groep 8-ers of hun ouders, ontwikkeld samen met scholen. Hieronder vind je een overzicht.

Een ouder vertelde ons: “Dit kennen wij niet van vroeger, of in ieder geval zat het niet in onze broekzak zoals nu. Uiteindelijk draait het erom dat onze kinderen zelf een moreel kompas ontwikkelen. Want vroeger of later krijgen ze toch alles voor hun ogen. Dat gaan we als ouders niet voorkomen.”

Chris en Voorkom
Als Chris en Voorkom komen we jaarlijks op honderden scholen, waar we duizenden trainingen geven aan meer dan honderdduizend leerlingen, ouders en leraren. En dan hebben we ook nog de kerken en verenigingen en de anonieme chat en mail voor jongeren. Wij maken jongeren sterk!

Meer weten over onze workshops? Bel 085-0404850 of mail naar planning@chrisvoorkom.nl.

0

Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *