Chris, wat er ook is!

Laat je trainen als chatcoach!

In 2020 bieden we weer verschillende basistrainingen aan voor nieuwe chatcoaches. Tijdens de middag en de avond wordt de basis gelegd om de online gespreksvoering met kinderen, tieners en jongeren (letterlijk) in de vingers te krijgen. Je zult daarna inzetbaar zijn als chatcoach voor Chris.

Tegelijkertijd zal deze basistraining, die vervolgd wordt door een persoonlijke training, je veel bieden voor gespreksvoering in je eigen leven en omgeving. Hoe bereik je een jongere die thuis achter zijn laptop met jou communiceert? Hoe kun je daadwerkelijk helpen als coach op afstand? Wat doe jij wanneer een jongere vertelt over grote problematiek waar hij in zit? Het komt allemaal aan bod tijdens deze waardevolle training!

Ben je geïnteresseerd in het worden van chatcoach en het volgen van deze training? Klik op onderstaande vacature voor chatcoach, en klik op de knop ‘solliciteer’ om je motivatie aan ons te sturen. We zien ‘m graag tegemoet!

Chatcoach

15

Reacties op: Laat je trainen als chatcoach!

 • Goedenavond,

  Momenteel volg ik de kind en jeugdpastoraat cursus in Dordrecht. Daarnaast ben ik al jaren actief bij de zondagschool in mijn kerk. Ik zou het daarom leuk en nuttig vinden om Chat coach te worden.

  Susanne Zuidam 28 oktober 2019 22:50 Beantwoorden
  • Beste Suzanne, bedankt voor je reactie. Je bericht is doorgestuurd naar de juiste afdeling; zij zullen z.s.m. even contact met je opnemen.
   Hartelijke groet namens het team van Chris!

   Redactie 30 oktober 2019 10:26 Beantwoorden

Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...