Gratis boekje over seksualiteit

In 2016 lanceerden we samen met 4 andere organisaties ‘Het Boekje’, een klein uitdeelboekje voor tieners en jongeren dat kort en krachtig het thema relaties & seksualiteit bespreekt en hen aan het denken zet. Tienduizend exemplaren zijn er al uitgedeeld!

Wat is seksualiteit? Wat doet het met je? Wat zijn de verschillen tussen jongens en meiden? En wat staat er nu eigenlijk in de Bijbel over seksualiteit?

In onze maatschappij komt er van alles op tieners en jongeren af rondom seksualiteit. Maar hoe zit het nu werkelijk? Dit kleine boekje geeft aansprekend en toegankelijk een eerlijk beeld van seksualiteit en laat daarbij iets zien van Gods wijze leefregels op dit terrein.

Aanzet

Het Boekje beantwoordt niet alle vragen rondom seksualiteit, maar geeft een aanzet om tieners te helpen op een goede en gezonde manier met seksualiteit om te gaan. Het is geschikt voor tieners die nog helemaal blanco zijn wat betreft seksualiteit, maar ook voor tieners die hierin al veel ervaringen hebben opgedaan.

Tweede druk

Dit boekje is door Chris ontwikkeld, in samenwerking met BUtogether, No Apologies, Power in Purity en Raise Up. Onlangs werd de tweede druk uitgebracht. Ben je enthousiast over Het Boekje? Dan kun je het gratis aanvragen (m.u.v. portikosten), door te mailen naar communicatie@chrisvoorkom.nl.

 

12

Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading...