Chris, wat er ook is!

Gezocht: vrijwilligers die zich willen inzetten voor kinderen en jongeren!

Kinderen en jongeren kunnen met allerlei vragen, problemen of gevoelens worstelen. Daarover praten is vaak spannend, zeker als het om heftige onderwerpen gaat. Bij Chris willen we er voor kinderen en jongeren zijn, door naar hen te luisteren, hen te bemoedigen, te motiveren tot hulp en hen te helpen weer sterk op eigen benen te staan. Dit doen we onder andere middels de chat en mail. Kinderen en jongeren kunnen anoniem chatten en mailen en hun verhaal kwijt.

Heb jij een hart voor kinderen en/of jongeren en kun je enkele uren per week vrij maken om hen een luisterend oor te bieden via de mail of chat? Dan is het vrijwilligerswerk bij Chris misschien wel iets voor jou! We zijn voortdurend op zoek naar chatcoaches en cöordinatoren.

Als chatcoach heb je online en anoniem contact met kinderen en jongeren tussen de 7 en 21 jaar. Als coördinator stuur je een regionaal chatteam aan.

Lijkt het jou mooi om dit werk te doen en écht een verschil te maken in het leven van kinderen en jongeren? Dan wil Chris graag met jou in contact komen! We zien je motivatiebrief graag tegemoet, via vrijwilligerszaken@chrisvoorkom.nl.

12

Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...