Hoe houd jij contact- Dropbox

Tijdens de Webinars in de week van het Jeugdpastoraat werden er verschillende creatieve ideeën gedeeld om met jongeren in contact te komen en/of te blijven. Zoals het persoonlijk uitdelen van een reep chocola aan alle jongeren. oliebollen-challenge, paas-challenge, puzzeltocht langs gemeenteleden.

Deze pagina is een ‘drop’ plaats van de activiteiten waarop kerkelijke gemeente contact hebben en houden met hun jongeren. Heb je een idee?Mail het idee/de ervaring naar jeugdpastoraat@chris.nl.
Geef een korte beschrijving en een uitwerking van het idee. Stuur evt een link naar de website waarop meer over het idee te vinden is.
Dan droppen wij dit op de idee op deze pagina. Zo versterken we als kerken elkaar in het contact houden met kinderen en jongeren. 

Paas-Challenge

In dit paasspel (alternatief voor de PaasChallenge) ontdek je dat Jezus de angst niet weghaalt, maar hij geeft je iets nieuws, iets extra’s. Jezus haalt je niet weg uit het gevaar maar hij geeft liefde, hoop, rust, vertrouwen, geloof, moed om de situatie aan te kunnen.
 

Lokaal Pinkstervuurtje

Kijk op www.lokaalpinkstervuurtje.nl en bestel (vanaf maandag 1 maart!!) de speciale thuisbox en doe mee!
Dit jaar kunnen we het pinkstervuur niet groots op het Walibi-terrein ontsteken, maar je kunt dat vuurtje wél in je eigen omgeving aansteken. Wat zou het geweldig zijn, als er overal in Nederland lokale pinkstervuurtjes ontstaan! Wil jij met jouw gezin, kerk, groep of camping aanhaken en op jouw plek je eigen pinkstervuurtje organiseren? 

0

Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...