Co-trainer LEV!

LEV is een weerbaarheidsprogramma voor scholen en kerken. Het woord LEV is de Hebreeuwse term voor ‘hart’. Het doel van LEV is om jongeren te leren zorgvuldig met hun hart om te gaan. Het hart staat in feite voor je hele ‘zijn’, je hele wezen. We vinden het belangrijk dat jongeren worden aangemoedigd goede keuzes te maken. Daarnaast betekent LEV in gewoon Nederlands: lef, moed. Kiezen voor een gezonde, verantwoorde en opbouwende leefstijl vraagt moed. De uiteindelijke vraag die LEV aan jongeren voorlegt, is of zij het lef hebben een eigen keuze te maken voor wat gezond en verantwoord is.

Activiteiten 
Uw activiteiten bestaan uit meehelpen bij het verzorgen van preventieve en deskundigheidsbevorderende trainingen en voorlichtingen voor kinderen, jongeren en volwassenen. U staat naast een gecertificeerde trainer voor de groep. Verwacht wordt dat u minstens twee uitvoeringen van twee dagen beschikbaar bent.

U
U deelt van harte de christelijke visie en de uitgangspunten van Stichting Chris en Voorkom! en u bent meelevend lid van een kerk of gemeente. U heeft hart voor kinderen, tieners en jongeren en bent bekend met hun leefwereld. U bent minimaal 21 jaar.

Wij
Wij bieden u de mogelijkheid om uw geloof praktisch handen en voeten te geven en echt het verschil te maken in het leven van kinderen en/jongeren. U bent verzekerd en ontvangt een reiskostenvergoeding.

Contact
Meer informatie? Mail naar vrijwilligerszaken@chrisvoorkom.nl.

5

Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading...