Chris, wat er ook is!

Chris viert mee op Huis van Belledag!

Op zaterdag 11 maart was Chris aanwezig op de Huis van Belledag in Ede, waar het online magazine haar vijfde jubileumjaar vierde. Meer dan 600 meiden kwamen bij elkaar voor verschillende workshops, waaronder een workshop ‘Biblejournaling’, creatieve handlettering of een workshop over Instagram.

Rondom de Chris-stand spraken we met veel enthousiaste meiden die langsliepen. Ze schreven een gebed op, namen een knuffel kaartje mee of pikten een snoepje op. Tof! Lijkt het je leuk om op een volgend evenement namens Chris het gesprek met jongeren aan te gaan? Stuur een mailtje naar communicatie@chrisvoorkom.nl. We zien je reactie graag tegemoet!

Eline Hoogenboom, oprichter van Huis van Belle: “Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen. Een stomme uitspraak, alsof je maar een ‘half’ leven krijgt. De slingers hangen al lang, maar het is de kunst om die te gaan zien. Net als het volk in de woestijn de wolkkolom en het manna kreeg op hun reis naar het beloofde land, geeft God ons onderweg ook slingers, dingen waar we dankbaar voor mogen zijn. We zijn met zijn allen onderweg op een weg die niet altijd makkelijk is. Maar je bent niet alleen!”

 

9

Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...