Aanbod

Weerbaarheid

Weerbaarheid is een breed begrip. Het betekent dat je in situaties die jij ervaart als grensoverschrijdend, kunt opkomen voor jezelf zonder dat je daarbij de grenzen van een ander overschrijdt. 

Wil je werken aan weerbaarheid bij de jongeren die je in de klas of in jouw jeugdgroep heb? Dan bent je bij ons op de juiste plek. Vanuit onze jaren lange werkervaring met kinderen en jongeren kunnen wij u van dienst zijn.

Wij geven standaard interventies die we op maat maken aan de groep waar voor we staan. Maar ook als er een bijzondere situatie is, die om specifieke aandacht vraagt, kan je ons inschakelen. Denk daarbij aan een verdrietige gebeurtenis zoals een overlijden van een klasgenoot of een specifieke gebeurtenis met betrekking tot (cyber)pesten.

Wij bieden het weerbaarheidsinterventie LEV! aan en daarnaast nog diverse andere interventies over allerlei belangrijke thema’s, zoals pesten; mediawijsheid en burgerschap aan.

Ook zijn combinaties te maken met de programma’s van Voorkom!, met betrekking tot thema’s binnen risicovol gedrag (roken, drugs, alcohol en internet). Neem voor meer informatie gerust contact op met onze afdeling Planning:
Voor Primaironderwijs: planningpo@chrisvoorkom.nl
Voor Voortgezetonderwijs: planningvo@chrisvoorkom.nl
of bel naar 085 – 0404850. Wij helpen je graag verder!

Bekijk hier het totaaloverzicht van ons aanbod:

■  Werken aan weerbaarheid
■  Toffe opvoeding
■  Jeugdpastoraat


Loading...